به گزارش خبرنگار مهر، علی نورزاد در بازدید از پروژه آزادراه اصفهان-شیراز با بیان اینکه با توجه به گرانی قیمت قیر و کمبود منابع مالی، برای اولین بار در یک پروژه آزادراهی در کشور از روسازی بتنی استفاده می شود، گفت: با توجه به اهمیت اجرایی شدن سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و برخورداری این آزادراه از شاخص های مطابق با این اهداف، اجرا و احداث آن در دستور کار و الویت شرکت ساخت و توسعه قرار گرفته است.
وی افزود: این آزادراه به عنوان حلقه ارتباطی بین 6 استان مرکز، جنوب و جنوب غرب کشور است که با بهره برداری از آن شاهد کاهش 134 کیلومتری مسیر بین ایزدخواست تا شیراز و کاهش 100 دقیقه ای زمان سفر خواهیم بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی کاهش آلایندههای محیطی معادل 5 هزار و 750 تن در سال اول بهره برداری و کاهش مصرف سوخت معادل 136 میلیون لیتر را از دیگر مزایای بهره برداری از این آزادراه عنوان کرد که مطابق با اهداف اقتصاد مقاومتی، سبب صرفه جویی در هزینه ها و جلوگیری از هدر رفتن درآمد کشور خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه ادامه داد: با ساخت این آزادراه ما شاهد تکمیل کریدور شمال-جنوب شبکه آزادراهی کشور خواهیم بود که از بندرانزلی آغاز شده و پس از عبور از تهران، اصفهان، شیراز و بندر بوشهر به عسلویه ختم خواهد شد.
نورزاد همچنین بهره برداری از آزادراه اصفهان-شیراز را سبب افزایش 17 درصدی سهم استان فارس از آزادراههای بهره برداری شده در کل کشورعنوان کرد و گفت: این مسیر از دامنه های زاگرس عبور خواهد کرد که همین امر موجب افزایش جاذبه های گردشگری این آزادراه با توجه به اقلیم متفاوت منطقه خواهد شد.
آزادراه اصفهان-شیراز به طول 210 کیلومتر در قالب دو قطعه در دست اجراست که قطعه اول آن به طول 105 کیلومتر از ایزدخواست به سده و قطعه دوم به طول 120 کیلومتر از سده به شیراز در حال انجام است و از ایزدخواست به اصفهان نیز در مرحله مطالعاتی قرار دارد. در بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از این پروژه، نورزاد از پیمانکار خواست تا با توجه به برنامه ارایه شده، با افزایش ماشین آلات طبق برنامه زمانبندی پیش رود و بر روند کار تسریع بخشد.
نظر شما